Cursus Numerologie 

 

Hoe leuk is het aan de ene kant dat we allemaal zo verschillend zijn, maar hoe moeilijk is dat aan de andere kant juist ook. Waarom denkt niet iedereen zoals jij? Waarom doen ze zo moeilijk? Als iedereen nou toch gewoon zoals jij was, dan zou de hele wereld toch zoveel fijner zijn?

Doordat we allemaal op een andere dag en ander tijdstip zijn geboren is iedereen uniek. Er is niemand zoals jij! Zelfs iemand met dezelfde geboortedatum heeft wel een aantal overeenkomsten met jou, maar is toch niet zoals jij bent! De uitwerking van de getallen is vaak anders. Maar hoe vaak kom je iemand tegen die dezelfde dingen heeft als jij? Hoe leuk is het dan om dat in een berekening van je geboortedatum uit te zoeken?

Ben jij nieuwsgierig naar een ander?
Wil je weten hoe het komt dat de ander zo en zo in elkaar steekt? Je partner, je kind, je broer of zus, je ouders, je werkgever, een vriend(in) of wie dan ook! 

Ik kan met numerologie nog sneller de vinger op de zere plek leggen dan een psycholoog, zo heb ik in de praktijk gemerkt.
Met een simpele berekening weet ik binnen 2 minuten ontzettend veel van de ander en hierdoor kan ik de ander goed helpen en weet ik wat er in hem omgaat.
Hoe fijn is dat!
Als we dat allemaal konden, dan zou de wereld toch een stuk begripvoller zijn!
Dan was er meer respect en werd iedereen meer in zijn waarde gelaten omdat we elkaar d.m.v. de getallen veel beter zouden begrijpen.

Maar misschien denk je weleens: ‘maar ik ken mezelf niet eens, laat staan dat ik een ander kan ‘lezen’. Dan kan ik je vertellen dat de getallen jou heel veel informatie geven waardoor je jezelf veel beter  kent na deze cursus. 

Kun jij jezelf in één van deze zinnen herkennen?: 
– Ik wil mezelf beter leren kennen, want ik weet niet goed wie ik ben. 
– Mijn baan is wel oke, maar is dit nu wat echt bij mij past? 
– Ik begrijp mijn partner niet. 
– Waarom doet hij/zij toch altijd zo? 
– Ik herken mijn kind niet meer, zo was hij/zij vroeger niet. 

* Hoe fijn zou het zijn voor een docent als hij/zij de klas optimaal zou kunnen indelen door de juiste kinderen bij elkaar te kunnen zetten? Dat scheelt veel ruzie en onrust! 
* Hoeveel tijd zou het schelen voor een coach of psycholoog dat ‘ie al meteen echt met iemand aan de slag kan voordat hij sessies kwijt is om zijn cliënt eerst beter te kennen 
* Hoe fijn is het voor ouders als ze begrijpen waarom hun kind is zoals het is? Dat scheelt veel tranen. 

Wat mag je verwachten?
Met mijn cursus Numerologie kun je leren waarom iemand als kind anders kan zijn dan in de puberteit en in het volwassen leven. Op wek gebied hebben de ouders het kind een kant opgestuurd? Wat voor een soort puber wordt je kind straks? Wat is de grootste angst van jouzelf of de ander? Wat is het doel van jouw leven hier? Wat is je blokkade? Hoe voelt de ander zich van binnen en wat is het wat jij ziet? 
Dit zijn een aantal onderwerpen die aan bod komen bij het uitrekenen. Wees niet bang, je hoeft geen rekenwonder te zijn. We tellen niet verder dan 10 dus dat kun jij! 
In 2 bijeenkomsten leer je alles van jezelf (en ieder ander) op bewust- en onbewust niveau. Wanneer je deze methode van uitrekenen beheerst kun je dit overal toepassen, want iedereen heeft immers een geboortedatum! Hoe leuk is dat! 

Wat krijg je?
Tijdens de cursus krijg je van mij een werkboek met de uitleg en waarin je gaat werken. Neem dus een pen mee. Bij de cursus is ook een gezonde lunch inbegrepen.

Wanneer?

Zaterdag 7 maart 2020
Tijd: van 9:30 – 15:30 uur.
Inclusief: werkboek, hapjes, drinken en lunch
Prijs: € 77,-

Zaterdag 28 maart 2020
Tijd: van 9:30 – 15:30 uur.
Inclusief: werkboek, hapjes, drinken en lunch
Prijs: € 77,-

Geef je op zodat je op tijd bent, want ik werk met kleine groepen zodat je volop de aandacht van mij krijgt. Vol = vol.

 

Ja, ik doe mee!